Temel Radyasyon Bilgisi ve Radyasyondan Korunma Eğitimleri

Çeşitli alanlarda çalışan ve çalışırken radyoaktif kaynaklarla karşılaşan, karşılaşma ihtimali olan veya gündelik hayatın vazgeçilmez bir unsuru olan radyasyon konusunda bilgi almak isteyen herkesin katılabileceği bir eğitimdir.Bunun yanında; Bazı Tehlikesiz Atıkların Geri Kazanımı Tebliği (17 Haziran 2011 Çevre ve Şehircilik Bakanlığı) gereği toplama ve ayrıma tesislerinde taşınabilir radyasyon ölçüm cihazı kullanacaklar da bu eğitime katılabilir.Eğitim bünyesinde teorik bilgi yanında cihaz kullanımı konusunda bilgi verilecek olup, uygulama yaptırılacaktır.Eğitim sonunda katılımcılara bu eğitimi aldıklarına dair katılım sertifikası verilecektir.Eğitim başvuranların ihtiyacına göre haftaiçi veya haftasonu bir gün; gündüz veya akşam olmak üzere yapılacak olup başvuru sayısı 10 kişiye ulaştığında eğitim düzenlenecektir.Başvuran kişilerin aciliyetlerine veya başvuran kişilerin uzun süre beklemelerine engel olmak üzere ihtiyaca göre 10 kişilik alt sınır sayısı düşürülecektir.Eğitim Ücreti : 250 TL’dir.Eğitim Yeri : İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Vezneciler Fatih İstanbul’dur.Eğitime katılmak isteyenlerin 250 TL’lik eğitim ücretini aşağıda belirtilen hesaba yatırıp internet üzerinden BAŞVURU FORMUNU doldurmaları yeterlidir.Başvuruların durumuna göre eğitim günü belirlenecek olup, başvuru formundaki telefon ve email üzerinden en kısa zamanda tarafınıza bilgi verilecektir.

Başvuru Formu Adresi : http://bit.ly/X8MOtf

Konu hakkında bilgi almak için;

• İlgili Kişi : Aziz Kurt
  • Email : azizkurt87@gmail.com
  • Telefon Numarası : 0(545) 224 19 87

Hesap Bilgileri:

İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Döner Sermayesi
Halk Bankası Beyazıt Şb.
IBAN : TR230001200982000006200392

Detaylı Yol Tarifi için lütfen tıklayınız.

27 Mart 2013