MISS TURKEY 2013 BİRİNCİSİ FAKÜLTEMİZ ÖĞRENCİSİ RUVEYDA ÖKSÜZ OLDU.

RUVEYDA ÖKSÜZ: 19 yaşında, 180 cm. boyunda, İSTANBUL doğumlu, İstanbul Üniversitesi, Fen Fakültesi, Astronomi ve Uzay Bilimleri Bölümü 1. Sınıf Öğrencisi

Elidor’un katkılarıyla Star TV ekranlarında yayınlanan Miss Turkey 2013 Güzellik Yarışması’nın birincisi belli oldu. Elidor Miss Turkey 2013 Güzellik Yarışması ‘ nın final gecesi muhteşem sahne şovlarıyla başladı. Sunuculuğunu Ceyda Düvenci ve Murat Yıldırım’ın üstlendiği Miss Turkey 2013 birincisi Ruveyda Öksüz oldu. Miss Turkey 2013 Güzellik Yarışması ‘ nın final gecesinde Kenan Doğulu ve Göksel sahne aldı.

Finalde Türkiye Güzeli’ni seçen isimler arasında iki dünya güzeli de vardı. 2012 Miss World (Dünya Güzeli) Yu Wenxia, 2002 Miss World (Dünya Güzeli) Azra Akın jüride oy veren isimler arasındaydı. Genç kuşağın gözde oyuncuları Engin Altan Düzyatan, Ahmet Kural, Türk sinemasının en güzel kadın oyuncularından Filiz Akın, gazeteci Hıncal Uluç ve Güneri Civaoğlu, moda tasarımcısı Yıldırım Mayruk, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Dr. Nuri Soysal, Elidor Saç Uzmanı Tomas Taw ve Miss Turkey Organizasyon Başkanı Can Sandıkçıoğlu büyük jürinin üyeleriydi.

En çok başvurunun yapıldığı bu yılki yarışmada, binlerce güzel kız arasından sıyrılarak birinci gelen güzel Rüveyda Öksüz ülkemizi Miss World (Dünya Güzellik) yarışmasında temsil edecek.

03 Haziran 2013