Türkiye İnovasyon Haftası kapsamında hazırlanan İÜ Fen Fakültesi posteri

Türkiye İnovasyon Haftası 28-29-30 Kasım 2013 tarihlerinde  İstanbul Kongre Merkezi‘nde düzenleniyor. Etkinlik kapsamında İnovasyon, Tasarım, Bilim, Teknoloji, Kent, Marketing, AR-GE, Eğitim, İş Dünyası ve Enerji konularında; dünyaca ünlü liderler, CEO’lar, uzmanlar ve akademisyenler konferans ve panellerle bir araya geliyor.

Türkiye İnovasyon Haftası’nın en dinamik katılımcıları ise üniversiteler…

168 üniversiteden seçilen projeler karma bir sergi olarak etkinlikte yer alıyor.

İstanbul Üniversitesi ve İstanbul TTM (İstanbul Üniversitesi Teknoloji Transfer Merkezi) de etkinlik alanında, geleceğe yön veren projelerini sergileyerek ziyaretçileriyle buluşuyor.

Bu etkinlik kapsamında fakültemizde aşağıdaki poster ile ziyaretçilerle buluşuyor.

Etkinlik hakkında detay öğrenmek için lütfen tıklayınız.

Not: Poster boyutu 50*70 baskı boyutlarında hazırlanmıştır. Ancak web sitesinde bu boyut optimize edilerek yayınlanmaktadır. İndirmek için lütfen sağ tıklayıp “resmi farklı kaydet” seçeneğini kullanınız.

28 Kasım 2013
1969 defa okundu