İÜ FİZİK BÖLÜMÜ SEMİNERİ 18.03.2015

Konu: “DÜNDEN BUGÜNE BESLENME ve SAĞLIĞIMIZ”

Konuşmacı : Prof. Dr. Oğuz Öztürk

Tarih : 18.03.2015  Çarşamba

Saat : 15:00  (14:45’te çay ve ikram servisimiz olacaktır.)

Yer : İÜ Fen Fakültesi, Fizik Bölümü, Fikret Kortel Seminer Salonu

İÜ Fen Fakültesi, Fizik Bölümü tarafından düzenlenen 2014-2015 öğretim yılı, bahar yarıyılı seminerlerinin üçüncüsü, İstanbul Üniversitesi Deneysel Tıp Araştırma Enstitüsü, Moleküler Tıp Anabilim Dalı’ndan Prof. Dr. Oğuz Öztürk’ün katılımı ile 18 Mart 2015 Çarşamba günü saat 15:00′da Fikret Kortel Seminer Salonu’nda gerçekleşecektir.

“Dünden Bugüne Beslenme ve Sağlığımız” konulu seminerimize tüm öğretim üyelerimiz ve öğrencilerimiz davetlidir.

Etkinlik afişini görmek için TIKLAYINIZ.

Prof. Dr. Oğuz Öztürk Hakkında

Lisansını, 1989 yılında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tamamlamıştır.

Uzmanlığını, 1995 yılında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Alanında almıştır.

Doktorasını, 2000 yılında İstanbul Üniversitesi Deneysel Tıp Araştırma Enstitüsü, Moleküler Tıp Anabilim Dalı’nda tamamlamıştır.

Prof. Dr. Oğuz Öztürk’ün çalışma alanları:

• Farmakogenetik
  • Flavonoik ve fenolik bileşiklerin anti-kanser etkisi
  • Hücre kültürü
  • Meme kanseri
  • Propolis
  • Bal
  • Kanser

Çalışma alanlarında çok sayıda saygın makalesi olan Prof. Dr. Oğuz Öztürk’ün, uluslararası dergilerde hakemlikleri de bulunmaktadır.

Birçok TÜBİTAK projesinde ve KOSGEB Araştırma, Geliştirme İnovasyon Destek Programı projelerinde yürütücülük ve proje danışmanlığı yapmıştır.

Prof. Dr. Oğuz Öztürk, halen İstanbul Üniversitesi Deneysel Tıp Araştırma Enstitüsü Müdür Yardımcısı olarak görevine devam etmektedir.

16/03/2015

İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Fizik Bölümü