İstanbul Üniversitesi Fizik Bölümü Semineri – 27.04.2016

Konu: Kozmoloji ve Gravitasyon Teorilerine Güncel Bir Bakış

Konuşmacı : Dr. Nihan Katırcı

Tarih : 27.04.2016  Çarşamba

Saat : 15:00  (14:45’te çay servisimiz olacaktır.)

Yer : İÜ Fen Fakültesi, Fizik Bölümü, Fikret Kortel Seminer Salonu

İÜ Fen Fakültesi, Fizik Bölümü tarafından düzenlenen 2015-2016 öğretim yılı, bahar yarıyılı seminerlerinin altıncısı, Boğaziçi Üniversitesi’nden Dr. Nihan Katırcı’nın katılımı ile 27 Nisan 2016 Çarşamba, saat 15:00′da Fikret Kortel Seminer Salonu’nda gerçekleşecektir.

“Kozmoloji ve Gravitasyon Teorilerine Güncel Bir Bakış” konulu seminerimize tüm öğretim üyelerimiz ve öğrencilerimiz davetlidir.

Etkinlik afişini görmek için TIKLAYINIZ.

Nihan Katırcı Hakkında

Dr. Nihan KATIRCI Yıldız Teknik Üniversitesi Fizik Bölümü’nü üçüncülükle bitirmiş, Yüksek Lisans ve Doktorasını yılın tezi ödülü ile Boğaziçi Üniversite’sinde Metin Arık danışmanlığında almıştır. Doktora sonrası araştırmalarına Boğaziçi Üniversitesi bünyesinde devam etmekte, Kozmoloji, Kuantum Alan Kuramı, Genel Görelilik alanlarında 12 yayını bulunmakta, birçok kozmoloji grubu ile aktif işbirliği yapmaktadır. Feza Gürsey Yaz ve Kış Okullarını Bilim Akademisi ve Boğaziçi Üniversitesi işbirliği ile yürütmektedir.

İletişim:   Doç.Dr. Feyza Güzelçimen  /  feyzag@istanbul.edu.tr

Araş.Gör.Dr. Değer Sofuoğlu / degers@istanbul.edu.tr