NATIONAL INSTRUMENTS :   Grafiksel Sistem Tasarım Semineri

labview

NI Hakkında

National Instruments (ks. NI); mühendis ve bilim insanlarının ölçüm, test, kontrol ve gömülü sistem uygulamalarıyla ilgili tasarım, prototip ve nihai kurulumlarında kullanılan yöntemlerin formunu değiştirmektedir. NI grafiksel sistem tasarım araçlarını (ks. GSD) ve modüler donanımlarını kullanan, 30.000’i aşan farklı şirket çatısı altındaki müşterilerimiz her geçen yıl ürün geliştirme çalışmalarını basitleştirmekte, üretkenliklerini arttırmakta <ve ürünlerinin pazara sunulma sürelerini önemli ölçüde azaltmaktadırlar. Merkezi Texas eyaletinin Austin kentinde bulunan NI, 6.000’i aşan çalışanının katkısıyla 40’dan fazla ülkede faaliyetini sürdürmektedir.

Konu

Gelin, en son teknolojiyi ve teknolojik gelişmeleri National Instruments’tan dinleyin ve National Instruments’ın “Grafiksel Sistem Tasarım” platformunu keşfedin. Bu platform-tabanlı yaklaşım; ölçüm ve kontrol, sistem içi test, izleme, gömülü sistemler, kontrol veya bu uygulamaların herhangi bir birleşimini gerektiren tüm sistemlerin geliştirilmesinin hızlanmasını sağlayacaktır.

ETKİNLİK PROGRAMI
National Instruments’ın Tanıtımı
Grafiksel Sistem Tasarımı
NI LabVIEW’e Giriş
LabVIEW ile Deney Ekipmanlarının Kontrolü
Uygulama Referansları
Yarışmaların Tanıtımı

Nerede?
İÜ Fizik Bölümü, Elektronik Laboratuvarı

Ne zaman?
2 Haziran 2016 – Perşembe
13.30 – 17.00

Telefon No: 0212 279 30 31
E-posta: turkey.events@ni.com

Etkinlik Afişi için lütfen tıklayınız.

30/05/2016

İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Fizik Bölümü