MAZERET SINAVLARI HK. ÖNEMLİ DUYURU

(ARASINAVLAR İÇİN GEÇERLİ OLMAK ÜZERE)

İstanbul Üniversitesi Öğrenci Sağlık İşleri ve Hastalık Raporları Yönetmeliğinin 7. Maddesi gereği Öğrenciler aldıkları hastalık raporlarını, raporun verildiği tarihten(raporun verildiği tarih dahil) itibaren en geç 7 gün (5 İŞ GÜNÜ) içinde, Fakültemiz Öğrenci İşleri Bürosuna bir dilekçe ekinde teslim etmek zorundadırlar.

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS VE LİSANS EĞİTİM VE ÖĞRETİM YÖNETMELİĞİNİN SINAVLAR BAŞLIĞININ 24. MADDESİNİN 4. FIKRASI UYARINCA 2013-2014 ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILINDAN İTİBAREN MAZERET SINAVLARININ SÖZLÜ OLARAK YAPILMASINA, 11.02.2014 TARİHLİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULUNDA KARAR VERİLMİŞTİR.

SAĞLIK NEDENLERİNDEN DOLAYI 2013-2014 ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI ARASINAVINA GİREMEYEN RAPOR TESLİM EDECEK ÖĞRENCİLERİN DEVLET HASTANESİNDEN ALDIKLARI RAPORLARI MUTLAKA HASTAHANE BAŞHEKİMLİĞİNE MÜHÜRLETMELERİ,

ÖZEL HASTANELERDEN ALINAN RAPORLARIN İSTANBUL İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNE ONAYLATMALARI GEREKMEKTE OLUP RAPORLARINI BİR DİLEKÇE İLE FAKÜLTEMİZ ÖĞRENCİ BÜROSUNA RAPORUN VERİLDİĞİ TARİHTEN (RAPORUN VERİLDİĞİ TARİH DAHİL) İTİBAREN 7 GÜN (5 İŞ GÜNÜ) İÇİNDE TESLİM ETMELERİ GEREKMEKTEDİR.

MÜHÜRSÜZ OLARAK TESLİM EDİLEN RAPORLAR İLE ZAMANINDA TESLİM EDİLMEYEN RAPORLAR ALINMIŞ OLSALAR BİLE GEREKLİ ŞARTLARI TAŞIMADIKLARINDAN KABUL EDİLMEYECEKTİR.

24/03/2014

İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Öğrenci İşleri Bürosu