Ders Alma İşlemleri

Sevgili Fen Fakültesi Öğrencileri,

- 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Akademik Kayıt Sistemi (AKSİS) üzerinden ders alma işlemleri, 12 Ekim -18 Ekim 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.
- Sistemde harç borcu çıkan öğrenciler (ikinci üniversite okuyan, aynı anda açık öğretimde de kayıtlı vb) harçlarını, sistemde gördükleri referans numarası ile Türkiye Halk Bankası'na 23 Ekim 2020 tarihine kadar ödemeleri gerekmektedir.
- Ders alma, ders ekleme/bırakma ve katkı payı/öğrenim ücreti yatırma işlemleri için ekteki tabloda verilen tarihlere dikkat ediniz.
- "İstanbul Üniversitesi Önlisans ve Lisans Yönetmeliğine" göre özetlenmiş ekteki dosyada yer alan kurallar, sizleri bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır. Bu yarıyıl ve mezuniyete kadar olan süreçte problem yaşamamanız için ders alma işlemlerinde bu kurallara kesinlikle uymanız gerekmektedir.

Fen Fakültesi Dekanlığı

Bilgilendirme