Bölüm Siteleri ve Öğrenci İşleri Duyuruları

Fakültemiz web sitesi genel kullanıcıya hitap eden bir site olma özelliğini kaybetmemesi ve aranılan bilgilerin kolay bulunabilmesi, genel kullanıcıyı bilgi kalabalığı ile yormaması için duyurular ve detaylı bilgiler, ilgili bölüm veya birim sayfalarında yayınlanmaktadır.

Öğrencilerimiz ve personelimiz ihtiyaç duydukları bilgilere ilgili bölüm veya birimin web sayfalarını kullanarak ulaşabilirler. Bu sayede bölümlerimiz ve öğrenci işleri büromuz için açılmış olan facebook sayfaları yönetilebilmektedir.

Eğer isterseniz ihtiyaç duyduğunuz duyurulara ilgili bölümün veya birimin facebook sayfasını takip ederek ulaşabilirsiniz. Aşağıda web sitelerimiz ve sosyal medya hesaplarımızın adresleri verilmektedir.

İÜ Fen Fakültesi

fen.istanbul.edu.tr  /  facebook.com/iufen / twitter.com/iufen / instagram.com/istanbulfen/

İÜ Fen Fakültesi Öğrenci İşleri Bürosu

fen.istanbul.edu.tr/ogrenciisleri / facebook.com/fenogrenci

İÜ Fen Fakültesi Astronomi ve Uzay Bilimleri Bölümü

fen.istanbul.edu.tr/astronomi / facebook.com/iufenastro

İÜ Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü

fen.istanbul.edu.tr/biyoloji / facebook.com/iufenbiyo

İÜ Fen Fakültesi Fizik Bölümü

fen.istanbul.edu.tr/fizik / facebook.com/iufenfiz

İÜ Fen Fakültesi Matematik Bölümü

fen.istanbul.edu.tr/matematik / facebook.com/iufenmat

İÜ Fen Fakültesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü

fen.istanbul.edu.tr/molekuler / facebook.com/iufengen

İÜ Fen Fakültesi Öğrenci Kulüpleri

fen.istanbul.edu.tr/ogrencikulupleri / facebook.com/iufenkulup/

Daha verimli ve kullanışlı bir elektronik ortam sağlayabilmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Web siteleri ile ilgili dilek&şikayet ve güncellemeler için lütfen sahin.aydogdu@istanbul.edu.tr adresine e-posta gönderiniz.

Duyurular için fen.istanbul.edu.tr -> İletişim&Ulaşım -> WebMaster sayfasında bulunan "YAYIN FORMATI" nı lütfen okuyunuz